Wil je als lokaal bestuur graag duiding geven bij jouw begroting of je inwoners meer inzichten bieden in verschillende projecten? Dit kan via Je Gemeente Telt + of JGT+.

Via een JGT+ licentie krijg je toegang tot een online module waarin je na een korte opleiding zelf projecten van jouw gemeente kan aanmaken, aanpassen en publiceren. Je geeft onder andere aan over welk budget het gaat, onder welke uitgaven categorie dit valt en gedurende welke periode er impact is op de begroting. Ten slotte voeg je een beschrijving en enkele foto’s of video’s toe.

Met andere woorden, via JGT+ kan je jouw begroting nog tastbaarder maken, en kan je burgers een nog concreter idee geven van de impact van jouw investeringen op hun toekomst!

Interesse of vragen? Neem contact op met Michiel Nuytemans via michiel@treecompany.be om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!

Een stapje verder met het Bpart participatieplatform

Wil je je burgers ook betrekken bij het beleid, bijvoorbeeld voor het invullen van het meerjarenplan, het hertekenen van de openbare ruimte of het opstellen van een burgerbegroting?

Met het Bpart participatieplatform van Tree company betrek je jouw inwoners bij het beleid. Ontdek het platform of laat je inspireren door onze projecten in Asse, district Antwerpen, Haspengouw en vele anderen!

Neem snel een kijkje op de website van Tree Company, of neem vrijblijvend contact op om onze expertise en ervaring met burgerparticipatie te bespreken.